Okt.

31.

kedd

Okt.

31.

kedd

Co Lee: Cirque Aquatique

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Co Lee: Cirque Aquatique

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Kedves Mélyen Tisztelt! Ez pontosan az, aminek látszik. Kedvenc reppered kedvenc reppere végre beveszi az Akvárium Klub Nagy Hallját, Halloween éjszakáján.

A „Cirque Aquatique” a Co Lee Live Band és a jó öreg Blaizemoneyman treatment ellenálhatatlan fúzióját hivatott a közönség fülei és szemei elé tárni. Az est vendége, avagy a nagyrabecsült előfellépő: Glsch „Kiderült, hogy mégis csak lesz ősszel Akva, és az ég tudta ezt végig” Várlak szeretettel, Lee

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok