Okt.

01.

szombat

Okt.

01.

szombat

Chrstphr EXTENDED #TheShow

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Chrstphr EXTENDED #TheShow

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

“Elérkezett az életem ahhoz a pillanathoz, amiért kicsi gyerek korom óta dolgozok. A kisgyerek, aki Magyarország eldugott kis falujából felnőtt oda, hogy Budapest egyik legmeghatározóbb helyén egy önálló zenei show koncepcióval, és olyan dalokkal, amiket éveken át azért fabrikált a stúdiójában, hogy ezen az estén adhasson át rajta a lelkéből egy NAGY darabot a közönségének… NEKTEK!
Ez az az este, amiért amióta az eszemet tudom, dolgozok, álmodozok és áldozatokat hozok, hogy megmutathassam, hogy mi is rejlik ennek a kisgyerek szíve, és a CHRSTPHR név mögött!

Kérlek fogadjátok sok szeretettel az Akvárium NAGYHALL -jában első önálló klub estemet, az EXTENDED #TheShow -t!”

Jegyek
Normál I. – 2500ft
Normál II. – 3000ft
Normál II. – 3500ft

VIP – 5000ft
VIP – 6000ft
VIP – 7000ft

Helyszínen
Normál – 4000ft
VIP – 8000ft

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok