Febr.

03.

csütörtök

Febr.

03.

csütörtök

Capland & BP Clothing present: Smokepurpp

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

Capland & BP Clothing present: Smokepurpp

Kapunyitás: 20:00

Kishall

A Z generation egyik legnagyobb csillaga, Lil Pump legnagyobb spanja, SMOKEPURPP először Magyarországon, vendég fellépőként pedig Richie Wess és Young Dred érkezik vele.

Omar Pineiro, alias SMOKEPURPP 1997.május. 15-én született Chicagoban, 3 éves volt mikor családjával leköltöztek Miaimiba, Florida államba. Smoke először 2017-ben ért el a SoundCloud-on igazi sikert a „SKI MASK” című számával, amiben az akkor még ismeretlen LIL PUMP-al nyomultak. Smokepurpp a középiskolában kezdte zenei karrierjét, mint producer. Első dalát 2015-ben rakta ki a SoundCloudra, de rögtön le is törölte a gyenge minősége miatt, majd később feltöltötte második számát a „ Live OFF a Lick „ -et, amit a floridai rapperrel XXXTENTCION-al készített. Ekkorra már eléggé befutott, így végzős éveiben sokszor kimaradt a suliból, a karrier építése miatt.

2017-ben leszerződött az Interscop Records-al és az Alamo Records-al, majd Twitteren bejelentette első mixtape-jét, ami a „DEADSTAR” címre hallgatott. Májusban kiadta az „AUDI” című számát, amivel berobbant a köztudatba. Szeptember 28-án megjelent a „DEADSTAR” albuma, amin olyn nevek szerepeltek mint, TRAVIS SCOTT, CHIEF KEEF, JUICY J vagy a barátja LIL PUMP! A mixtape debütálása után a Billboard 200-as listán a 42. helyet szerezte meg és ezután egyből leszerződött a CACTUS JACK RECORDS-al.

2018. április 13-án kiadta új kislemezét a DEADSTAR 2-t, amin olyan előadókkal dolgozott mint, LIL YACHTY,  és OFFSET a Migos-ból. Azóta pedig több zenéje is kijött, olyan nevekkel, mint TRIPPIE REDD, LIL SKIES, MURDA BEATZ, NGHTMRE, WIZ KHALIFA, BLUEFACE, GUNNA, LIL GNAR vagy DENZEL CURRY!

SMOKEPURPP európai tunréjának első állomása Budapest lesz, így egy elég komoly bulira számíthtunk, Richie Wess és Young Dred kíséretében. Ezt ne hagyd ki!

KORHATÁR:

  • 10 éves kor alatt ingyenes a belépés, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében
  • 10-18 év között felnőtt kíséretében, érévnyes jeggyel lehet belépni
  • 18 éves kor felett érvényes jeggyel látogatható  a koncert

COVID19 BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

A jelenlegi járványügyi intézkedések mellett milyen feltételekkel vehetek részt az Akvárium Klub rendezvényein?

A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

A belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást, sem negatív PCR tesztet (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).

Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani.
Kérjük, csak akkor vásárolj belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fogsz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.

A védettségi igazolásokról bővebb információt ezen a linken találhattok.
https://www.hah.hu/hireink/koronavirus/kormanyrendeletek-a-vedelmi-intezkedesekrol

Kiskorúak részt vehetnek zenés-táncos rendezvényen?

„(2) A zenés, táncos rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.”

Ennek értelmében koncertjeinket kiskorúak is látogathatják, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében. Egy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt egy oltással nem rendelkező kiskorút, vagy maximum három fő oltással rendelkező 18 éven aluli látogatót kísérhet be a rendezvényekre.

A 22 óra után kezdődő rendezvényeinken kizárólag 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatóink vehetnek részt.

Védettségi igazolással rendelkező külföldi látogatók is részt vehetnek az Akvárium Klub rendezvényein?

A hatályos jogszabályoknak megfelelően zenés-táncos rendezvényeken a felsorolt országok által kibocsátott védettségi igazolással rendelkező külföldi állampolgárok vehetnek részt. A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 19/A. § szerinti, az egyes érintett államok Magyarország által elfogadott védettségi igazolásainak országait és mintáit a lenti linken találjátok. A szabályok szerint PCR tesztet nem tudunk elfogadni.

Az igazolások az adott országból származó igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt tudjuk elfogadni.

https://kormany.hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/vedettsegi-igazolasok

2021. július 1-től nem magyar állampolgárok vagy magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok esetében elfogadunk uniós digitális Covid-igazolást is az oltottságról vagy átesettségről.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok