Ápr.

12. - 15.

Ápr.

12. - 15.

Budapest Ritmo 2023

Kapunyitás: 20:00

Akvárium Klub
Jegytípusok

Budapest Ritmo 2023

Kapunyitás: 20:00

Akvárium Klub

április 14.

Fellép többek közt: Tamikrest, Emilíana Torrini & The Colorist Orchestra, DAGADANA

A Budapest Ritmo második napján, pénteken folytatódik a csillagok által jelölt felfedezőút. Emilíana Torrini & The Colorist Orchestra, valamint a tuareg gyökerű Tamikrest is fellép: az izlandi sztár és avantgárd zenekara személyesen megélt filmzenét, míg a szaharai rockot játszó együttes tudattágító karavánutat ígér a Ritmo közönségének. Az ukrán–lengyel DAGADANA jazzbe hajló etnobeattel hirdeti a remény és összetartozás üzenetét, de hagyományos horvát férfikórus, diaszpóra-jam, ciprusi avant folk és végül DJ-set is belefér az estébe. Napközben egy networképítésre kiválóan alkalmas konferencia és zenei tematikájú filmek egészítik ki a Ritmo programját.

április 15.

Fellép többek közt: Vocal Sampling, Magalí Sare & Manel Fortià, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu

A Budapest Ritmo utolsó napja a bátraké: izgalmas együttműködések, katalán jazz, észt folk és kubai a cappella fémjelzik a kínálatot. Az „a cappella Social Clubként” is emlegetett Vocal Sampling kizárólag énekhanggal ad elő rockslágereket és kubai klasszikusokat, garantáltan megtáncoltatva a közönséget. Idős muzsikusokkal karöltve a világzene egyik meghatározó műfaját, a tarafot éleszti újra két fiatal a Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu együttesében, míg Magalí Sare és Manel Fortià duója a katalán jazz új generációját képviseli. Szombaton is folytatódik a szakmai program, valamint a zene erejét, kontextusát és hagyományait elbeszélő filmek vetítése.

A koncertek a Bartók Tavasz keretében a Hangvetővel közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Jegyárak:

6500 HUF (napijegy 04.14. és 15. – elővételben 2023 április 13-ig) / 6900 HUF (a koncert napján a helyszínen és online)

8900 HUF (PASS – elővételben 2023 január 31-ig) / 12000 HUF (PASS – 2023 február 1-től)

19900 HUF (PRO PASS – elővételben 2023 január 31-ig) / 24900 HUF (PRO PASS – 2023 február 1-től)

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok