Dec.

17.

vasárnap

Dec.

17.

vasárnap

Elmarad! BP Shop Bday Party: The Game (USA)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Elmarad! BP Shop Bday Party: The Game (USA)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

What’s good, fam?
Hadd jelentsünk be egy újabb legendás eseményt a kalendáriumotokba: The Game élőzenés buli Budapest szívében, az Akváriumban!
Tudjátok, hogy The Game nem csak a rap game királya, de egyben Los Angeles királya is!
A buli limitált férőhellyel érkezik, úgyhogy kezdjétek el már most számolni a napokat, hogy bevegyétek a legmenőbb helyet a teremben.
De ne higgyétek, hogy itt vége a sztorinak! Az este során vár rátok egy csomó extra meglepetés helyi fellépőkkel, hogy még dúltabb legyen a party!
És igen, tudom, hogy a szülinap már tart, de most itt a legjobb lehetőség, hogy átbulizzátok a BP születésnapot The Game-el!
Ne hagyjátok ki ezt a show-t, mert garantáltan emlékezetes lesz!

A jegyek szerdán 11:00-tól kaphatók, úgyhogy stay tuned!

Gyertek, és bulizzunk együtt Los Angeles királyával az Akvában!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok