Jan.

23.

hétfő

Jan.

23.

hétfő

Boris Grebenshchikov

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Boris Grebenshchikov

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Az ukrajnai tragikus események miatt Boris Grebenshchikov zenekara, az Aquarium leállította élő koncertjeit. Viszont, hogy addig se hagyják a közönséget zene nélkül, erre a bizonytalan időre létrejött a BG+ akusztikus formáció.

Az underground formáció első koncertjére 2022. március 2-án került sor a londoni Troubadour klubban, ahol az ’50-es években az angol folk született, majd a ’60-as évek elején olyan előadók léptek fel, mint Bob Dylan, vagy az akkor még nem ismert Paul Simon, később pedig Jimi Hendrix.

Májusban elindult a BG+ világkörüli turnéja, melynek keretein belül, január 23-án a budapesti Akvárium Klubba is ellátogatnak. Minden egyes fellépés egy újabb felszólalás a háború ellen. A koncerten meglepetésekre is kell számítani, ugyanis a már ismert BG dalok mellett új szerzemények is felcsendülnek majd.

A felállás koncertről koncertre változik, de mag az változatlan:
Alexander Titov – basszusgitár
Konstantin Tumanov – billentyű
Brian Finnegan – fuvola

Egyes koncerteken csatlakozik hozzájuk Liam Bradley és Gleb Grebenshchikov ütőhangszeres, valamint Andrey Surotdinov hegedűs.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok