Ápr.

15.

péntek

Ápr.

15.

péntek

bongor lemezbemutató | Afterkrú | Kissbaba

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

bongor lemezbemutató | Afterkrú | Kissbaba

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Nagy-nagy szeretettel várunk titeket a Testi Mesék lemezbemutató koncertre, ahol bongor elregéli nektek soha nem hallott, helyenként trágár, máskor vulgáris, olykor-olykor pedig intellektuálisan gusztustalan meséit az ősidőkből, azaz az utóbbi másfél évből.

Az imént felsoroltakon túl megtudhatjátok, hogy van-e élet a halál vagy a hitel után, vagy, hogy bongor kért-e már elnézést egy élettelen tárgytól, mert véletlen elbotlott benne, vagy, hogy lett-e pont annyi humora, amennyi trauma érte.

Szeretnénk, ha velünk tartanátok ebben az eksztatikus testi és audiovizuális transzélményben. Ünnepeljük együtt bongor első Akvás és eddigi legnagyobb klubkoncertjén, hogy végre elkészült az új, Testi Mesék című album.

Különleges vendégek

Afterkrú
„Célunk, hogy általunk valódi értéknek gondolt üzenetet közvetítsünk az emberek felé, de csak addig flexeljünk amíg a takarónk ér. Hip-hop alapokon nyugvó klasszik könnyűzenei stílusokkal ötvözött élőzenés egyveleg shit, ami 5 csoda fiatalember szolgáltat.”

Kissbaba

Warm up DJ set: WaTa

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok