Okt.

31.

hétfő

Okt.

31.

hétfő

SOLD OUT! Bohemian Betyars – Halloween

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

SOLD OUT! Bohemian Betyars – Halloween

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A Bohemian Betyars idén ősszel újra ellátogat hozzánk az Akvárium Klubba! Ezúttal, a tavaly megjelent, nálunk bemutatott ‘Gubancos’ lemezük dalain kívül, régebbi lemezeikről is szemezgetnek majd a fiúk, hamisíthatatlan betyár hangulatban és halloween-i tradíciójukhoz híven beöltözve.

Ázsiai turnéjukról hazatérve, megpihenve, őrületes tempóval és forró balkáni melódiákkal készülnek megtölteni az Akvárium Nagyhall-t. Találkozzunk tehát október 31-én a klubban és rázzuk fel együtt szellemeinket!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok