Nov.

23.

csütörtök

Nov.

23.

csütörtök

Bob Moses (club set)

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Bob Moses (club set)

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

2020-as telt házas koncertje után ezúttal az Akvárium Klub NagyHalljába érkezik a kanadai elektroduó, a Bob Moses. A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak. 2015-ben jelent meg Days Gone By című debütáló albumuk, melyről a Tearing Me Up című slágerrel azonnal berobbantak a köztudatba.

A dalt Grammy-díjra is jelölték Best Dance Recording kategóriában, majd a dalból készült remix ugyanebben az évben meg is nyerte a Best Remixed Recording kategória Grammy-jét.Ezután körbeturnézták a világot, felléptek már a Glastonbury-n és a Coachella-n is, valamint Ellen DeGeneres talkshow-jában. Tavaly jelent meg legújabb lemezük The Silence In Between címmel.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok