2023. Jan.

21.

szombat

2023. Jan.

21.

szombat

Beat Dis 20! – Beaten by the Rain lemezbemutató és visszatérő koncert

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Beat Dis 20! – Beaten by the Rain lemezbemutató és visszatérő koncert

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A Beat Dis zenekar 20. születésnapját ünnepli. Ennek apropóján a csapatban megszületett a gondolat, hogy újra felveszik a lantot és méltóképpen megünneplik a jubileumot. A tervezésből cselekvés lett és 8 év után kidobják legújabb albumukat, amely a ‘Beaten by the rain’ címet viseli.

Mindig is nehéz volt megfelelő jelzőt találni a Beat Dis hangzásvilágára. Az erősen dark-electro beütések, stone-rockos kiállások mellett ugyanúgy megtalálható zenéjükben a folk vagy a mainstream pop stílusjegyei. Mindezeket olyan harmóniákba öltöztetik, ami szinte simogatja és átöleli a közönséget. Az első albumukat is meghatározó masszív hangzás tovább ért az idők során és még mélyebb rétegeket szakít fel. Beat Dis egyedülálló és enyhén szólva is behatárolhatatlan zenei élményt nyújt.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok