Nov.

13.

kedd

Nov.

13.

kedd

Az A38 Hajó bemutatja: Zeal & Ardor (CH)

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Jegyár: 4900 Ft, limitált számú elővételben: 3900 Ft, limitált early bird: 3500 Ft

Jegytípusok

Az A38 Hajó bemutatja: Zeal & Ardor (CH)

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Egy évvel első magyarországi koncertje után új lemezzel tér vissza a black metál színtér egyik legeredetibb produkciója, a Zeal & Ardor! A tavalyi A38-as fellépés után ezúttal, november 13-án az Akvárium Klub KisHalljában lép fel a svájci gitáros-énekes, Manuel Gagneux és delta-blues spirituálékat metálsújtással, voodoo kántálást brutális blastbeatekkel ötvöző együttese. A jegyárusítás 2018. június 15-én, pénteken délben kezdődik!

A Zeal & Ardor előzenekara egy nagyszerű brit-finn instrumentális duó, a NYOS. A két Tamás, a szigetországi Tom és a jyvaskylai Tuomas 2014-ben találkoztak, és szinte azonnal meg is írták első lemezüket, az egyetlen félórás számból álló Vltavát. A lemezt még két gyönyörű, erősen konceptuális album követte, a Nature és a Navigation, mindkettő egészen erdeti és karakteres posztrock-zajrock lemez.

Jegyár: 4900 Ft, limitált számú elővételben: 3900 Ft, limitált early bird: 3500 Ft. Jegyek 2018. június 15., péntek déltől kaphatók elővételben az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón, valamint az Akvárium Klubban.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok