Dec.

03.

szombat

Dec.

03.

szombat

ArtXmas I ünnepélyes kiállítás megnyitó

Kapunyitás: 17:00

Akvárium Bistro, Lokál
Ingyenes!

ArtXmas I ünnepélyes kiállítás megnyitó

Kapunyitás: 17:00

Akvárium Bistro, Lokál

30 kortárs képzőművész kapott felkérést a Lobenwein Galéria első, karácsonyi akciójára. A neves alkotók kivétel nélkül arra vállalkoztak, hogy a karácsony-ihletésű műveiken mutatják meg, mit jelent számukra az ünnep.

A művészek kivétel nélkül egyedi, erre az alkalomra készült alkotásokkal vesznek részt az ArtXmas programban. Az elkészült műveket december 3-án, szombaton 17 órakor az Akvárium Klubban mutatjuk be, ahol az alkotók is jelen lesznek.

A megnyitót követően december 7-23. között Budapesten a Főfotóban (VIII. Baross u. 10.) láthatja a közönség a kiállított alkotásokat.

Kiemelt műként az 2006-ban elhunyt Bada Dada: Pingvin labdázik holdtöltekor a rókával című műve is látható lesz a kiállításon.
Az ArtXmas keretében élő legendák és fiatal tehetségek is „ecsetet ragadtak”. Az illusztris névsorban szerepel Bács Emese, Bereczki Kata, Bondor Csilla, Borsandi Balázs, Bukta Imre, Döme Péter, drMáriás, EfZámbó István, Eged Enikő, Gaál Kata, Győri Márton, Huyang Kamilla, Jásdi Juli, Labrosse Dániel. Magyarósi Éva, Marosi Panni, Murakami Patrick, Nemes Anita, Ódor Bence István, Pakosz Anna, Petyka, Sibitka, Anna, Soós Nóra, Varga Bálint, Wahorn András, Weiler Péter.

Az ArtXmas kiváló lehetőség azok számára, akik egyedi ajándékot keresnek szeretteik számára, a művekből ugyanis több méretben készülnek sorszámozott, szignózott giclé nyomatok, illetve képselapok, amelyek a helyszínen és a Lobenwein Galéria honlapján vásárolhatók meg, míg az eredeti művek online aukció keretében találhatnak gazdára decemberben.

Helyszínek

Akvárium Bistro

A belváros közepén, mégis a víz alatt vár az 80 fős Akvárium Bistro, ami az Akvárium Klubban, közvetlenül a medence alatt helyezkedik el. A hullámokon átragyogó napsugarak mindig különleges atmoszférát varázsolnak az itt kapható hamisítatlan bisztrófogásokhoz, amit olcsó és friss napi ajánlattal egészítenek ki, de tökéletes választás lehet egy jó kávéhoz vagy koktélhoz is. Ebéddel déltől este 18 óráig, míg 18 óra után zárásig bar food-dal várják a vendégeket.

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Ingyenes!