Jan.

12.

szombat

Jan.

12.

szombat

Antonia Vai & Nunki Bay Starship

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Antonia Vai & Nunki Bay Starship

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Az utolsó esély hogy meghallgasd Antoniát élöben, mielőtt elrepül dél-amerikába néhány hónapra zenélni.

2019 januárjában fellép európa egyik legnevesebb zenei rendezvényén, az Eurosonic Fesztiválon, ami után elutazik dél-amerikába turnézni, így a január 12-ei Akváriumos koncertje hosszú ideig az utolsó lesz a kontinensen, ezután csak májusban lesz látható az európai koncerttermekben.

A svéd-magyar enekesnö és dalszerzö évek óta színes tagja a hazai zenei életnek, de eddigi aktivitásához képest is feltűnően mozgalmas évet zár idén együtt a zenekarával. Cseh, Lengyel, koreai és Japán turnék, a Nagyszínpad verseny döntője és nem utolsó sorban egy teltházas MÜPA koncert van a háta mögött.

 

Nunki

A Nunki Bay Starship egy budapesti soul-hop örömkvartett. 2017 tavaszán debütált a zenekar első kislemezével, melynek húzó száma az Icarus volt, amit egy roppant intim koncerten mutattak be.

Zenéjüket az egyedi hangszerelés, lüktető ritmusok, könnyed soulos dallamok jellemzik. A dalok fülbe másznak és elrepítenek. Minden koncert egy új élmény. Jelenleg az első nagylemezén dolgozik a zenekar, amit csepegtetve be is mutatnak az Akváriumban. A Nunki Bay Starship zenéje elvarázsol és elringat a hétköznapokban

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok