Febr.

01.

szerda

Febr.

01.

szerda

SOLD OUT! Almási Kitti: Az Intimitás pszichológiája

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

SOLD OUT! Almási Kitti: Az Intimitás pszichológiája

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Az intimiátás – egyik – definiciója:
Az érzelmi intimitás két ember közelségének állapota. Kialakulása interakciókon keresztül történik, egyre érzékenyebb és jelentősebb tartalmakat föltárván egymás előtt, olyanokat, amelyeket mások, de akár még önmaguk elől is rejtegetnek.
Hát mi nem nagyon fogunk rejtegetni semmit…és nem fogjuk túl tudományosan kezelni a kérdést, de igyekszünk közel engedni magunkat a témához, hogy picit jobban megismerjük az egymáshoz való közeledés lélektanát… a másikhoz való közeledésünk és a másik közel engedésének módjait és készségeit.

Vajon volt-e veled olyan, hogy közel kerültél valakihez, akihez nem kellett volna, vagy nem tudtál közel kerülni ahhoz, akihez szerettél volna?
Mit árul el rólad, hogy mennyire és kiket engedsz közel magadhoz – testileg és lelkileg egyaránt?
Nem is csak az a kérdés persze, hogy mit árul el mindez rólunk, hanem az is, hogyan legyünk bölcsek intimitásunkban? Egyszerűbben fogalmazva: hogyan lehet ezt jól csinálni?

Az intimitásnak vannak mindenféle szintjei persze, és ezekről mind beszélni fogunk…
Beleértve a szimpátiát és a haverságot (ha már Havervagy), a barátságot és persze a testiséget.
Szóval lesz majd szó a szexről is rendesen…

Az előadás beszélgetős-interjús formában zajlik majd, ahogy az összes Kittis Havervagy est eddig.
Jó szokásunk szerint te magad is hozzászólhatsz a témához, illetve felteheted a magad kérdését szóban és írásban, névvel és név nélkül egyaránt.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi