Okt.

29.

szombat

Okt.

29.

szombat

Alice Merton, support: Solére

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Alice Merton, support: Solére

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A londoni énekesnő, Alice Merton hatalmas sikereket ért el debütáló albumával, a ‘MINT’-tel. Azóta már több, mint 1 milliárd streamet gyűjtött össze és már a német The Voice zsűrijében is ült. 

Június 17-én jelenik meg a várva várt második albuma, ami a ’S.I.D.E.S.’ nevet viseli majd. 

A ‘Same Team’ az első dal, amit Alice az új albumra írt: “Nagyon sok személyes és munkahelyi konfliktusom volt, olyan emberekkel voltam körülvéve, akikkel nem volt meg  közös hang. Olyan dolgokba rángattak bele, amiket nem akartam” – mesélte az énekesnő. A dal videoklipjében is visszaköszön ez a kettősség, ugyanis Alice egy távoli helyre menekül, maga mögött hagyva a múltját, azonban egy maszkos alak mégis megtalálja, aki talán a múltjából jött. A sztori végét nem fogjuk lelőni, a videoklipből kiderül.

Alice társproducerként és társszerzőként is dolgozott mind a tizenöt dalban, amelyek az albumon szerepelnek. Egyébként olyan közreműködők dolgoztak még a lemezen, mint Koz (Dua Lipa), Johny Coffer (Beyoncé, Ellie Goulding) és Jennifer Decilevo (Anne-Marie).

Találkozzunk október 29-én az Akvárium Klubban!

Support: Solére

ALICE MERTON

SOLÉRE

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok