Ápr.

28.

szerda

Ápr.

28.

szerda

Alexander Abreu y Havana D’Primera

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Alexander Abreu y Havana D’Primera

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Folyamatosan figyelemmel kísértük és kísérjük a rendezvényekre vonatkozó aktuális rendeleteket és bár az Akváriummal egyeztetve az 500 fős korlátozás figyelembevételével terveink szerint tartottuk volna a novemberi időpontot, de mint már annyiszor, az élet most is felülírta a terveinket. A zenekar menedzsmentje a napokban tájékoztatott róla, hogy a turnét áthelyezik 2021. tavaszára. Az elsők között értesültünk a döntésről és az Akvárium Klubbal történt gyors egyeztetést követően sikerült olyan időpontot találni, ami a zenekarnak is megfelelt és a Nagyhall is szabad volt, így nagy örömmel jelentjük be, hogy a Havana D’Primera 2021. április 28-án ismét színpadra áll Budapesten.

A megvásárolt jegyek az új időpontra automatikusan érvényesek lesznek és bízunk benne, hogy Mindenkinek megfelel majd az új dátum. Mindannyian ki leszünk éhezve egy fantasztikus koncertre. Amennyiben nem szeretnéd élőben látni Alexander Abreu-t és úgy döntesz, hogy visszaváltanád a jegyedet, azt az alábbi módon teheted meg legkésőbb 2020. október 31-ig:

https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas

Továbbra is figyeld a koncert Facebook eseményét, ott publikálunk először minden friss információt.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok