Júl.

26.

kedd

Júl.

26.

kedd

Alec Benjamin, vendég: Winona Oak

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Alec Benjamin, vendég: Winona Oak

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Alec Benjamin énekes-dalszerző hosszú utat tett meg odáig, hogy 2021 végén teltházas koncerteket adott Észak-Amerikában. Most már több, mint 4 milliárd globális streamnél, 10 millió social media követőnél, és 1 milliárd feletti YouTube megtekintésnél jár.

Alec Benjamint a TIME Magazin csak a ‘következő generáció pop mesemondójaként’ emlegeti, aki olyan slágerekkel rukkolt már elő, mint a ‘Let Me Slowly’, a ‘Water Fountain’ vagy az ‘Oh My God’.

Július 26-án az Akvárium Klubba is ellátogat a 27 éves énekes, aki természetesen magával hozza a legismertebb dalait is.

Vendég: Winona Oak

A Meet & Greet jegy tartalmazza:
– normál belépő a küzdőtérre
– korai belépés
– találkozás és közös fotó Alec Benjaminnel
– egyedi merch termékek

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok