Febr.

15.

szerda

Febr.

15.

szerda

A Zene Showja

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

A Zene Showja

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

“A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér.” – fogalmazott Debussy több, mint 100 évvel ezelőtt. Hogy ez mennyire igaz, A Zene Showja vendégét idézzük:
„Jól főzök, imádom a bakelit lemezeinket, és ha elhagynak a szavak, pergetem a gitárt.” (Grecsó Krisztián)

A Zene Showja sztárvendége ezúttal Grecsó Krisztián író, költő lesz, akivel e bölcs mondások kapcsán beszélgetünk, hiszen a sikeres író a zenei életben is rendkívül aktív, gitáron játszik és énekel. Előadóművészként gyakran találkozhatunk vele különböző formációkban a jazz, az improvizatív zene, a népzene és az alternatív zene jeles képviselőinek társaságában. Ez az est azért is különlegesnek ígérkezik, mert megtudhatjuk tőle, milyen a viszonya a klasszikus komolyzenéhez, és hogy szerinte mi a művészet célja a 21. században, továbbá összehasonlítjuk az irodalom és a zeneművészet közvetítésének sokrétű lehetőségeit.

A MÁV Szimfonikus Zenekar, a ZeneMűvek és az Akvárium Klub rendhagyó komolyzenei talkshowján különböző területek kiemelkedő személyiségeivel találkozhatnak az érdeklődők. A Zene Showja az interjú és a hangverseny műfajok ötvözete, ahol a vendégekkel olyan fontos témákról beszélgetünk, amelyek meghatározóak voltak céljaik elérésében.

Az est különlegessége, hogy a meghívott vendég személyes gondolataira a MÁV Szimfonikus Zenekar a klasszikus hangverseny-repertoár remekműveivel reflektál.

Műsorvezető: Seidl Dénes
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell

Kapunyitás: 19:00
Előadás kezdési időpontja: 19:30

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok