Okt.

08.

vasárnap

Okt.

08.

vasárnap

A Kávé Napja 2023

Kapunyitás: 11:00

Akvárium Klub

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

A Kávé Napja 2023

Kapunyitás: 11:00

Akvárium Klub

Magyarországon tizenegyedik alkalommal ünnepeljük a Kávé Napját, idén október 8-án, vasárnap 11:00-18:00 óra között töltjük meg újra kávéval az Akváriumot. Számos programmal, kiállítói standokkal, Kávé Napja Brew Blend versennyel és a megszokott remek hangulattal várjuk vendégeinket a belváros elsőszámú rendezvényhelyszínén.
A kiállítás és a programok után folytatódik a kávébuli a bordó függöny mögött… A Lokálban zajlik a Samurai Speakeasy Party az esemény zárásaként, szuper zenékkel és meglepetésekkel este 8 óráig.
Természetesen vásárolni is lehet A Kávé Napján, hiszen a kiállítók különleges szemes kávékkal, kapszulás kollekciókkal, alkoholos kávéitalokkal, koktélokkal és kávés eszközökkel érkeznek.
A belépő árában a programokon való részvétel mellett a KORLÁTLAN KÓSTOLÁST is biztosítunk a standoknál.
Early bird jegyár: 3000 Ft
Helyszíni jegyár: 3600 Ft
Online elővételes jegyvásárlás szeptember 7-étől az Akvárium Klub weboldalán.
Az Early Bird belépő elővételben, kizárólag online megvásárolható szeptember október 7-éig az Akvárium Klub weboldalán. A helyszínen készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel vásárolható a teljes árú belépőjegy.
Rendezvényeinkre történő jegy vásárlásával a látogató elfogadja, hogy rendezvényeink egész területén, illetve az előadótermekben kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen látogatói minőségében bármely látogató feltűnhet, de a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet sem a rendezvény helyszínével, sem a szervezőkkel vagy a felvétel készítőivel, illetve a felvételt bármely más érvényes jogcímen felhasználókkal szemben.

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok