Dec.

02.

hétfő

Dec.

02.

hétfő

6arelyhuman

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

6arelyhuman

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Az Akvárium Klubba érkezik a texasi származású 6arelyhuman, más néven Toby Hamilton, a modern elektronikus zenei színtér dinamikus világítótornya.

Az Y2K emo innovatív ötvözése egy friss elektronikus csavarral a „sassyscene” műfajt hozta létre, amely egyedülállóan az ő műfaja. Feltünése óta virális szenzációvá vált, leginkább a „GMFU” című számával Odetari oldalán, és debütáló „Hands Up!” című anyagával, amelyet már több, mint 100 millióan streameltek Spotifyon  és előkelő helyet szerzett a Billboard Dance & Electronic charton. Ezt a sikert erősítette tovább „XOXO (Kisses Hugs)”slágere. 2024 pedig sorsfordító pillanatot hozott el számára, amikor először jelent meg a Billboard címlapján, ezzel is megerősítve  az elektronikus zenei színtéren betöltött jövőbe látó státuszát.

Hangzását, amelyet a ritmikus ütemek és érzelmes dallamok merész keveréke jellemez, olyan nyers energia és hitelesség jellemzi, amely milliókat ragadott magával. Az extravagáns stílusáról és szemérmetlen önkifejezéséről ismert 6arelyhuman nem csupán művész, hanem a felvirágzó underground szcéna egyik legizgalmasabb alakja, aki készen áll arra, hogy a mainstream területet is meghódítsa. Olyan 2000-es évek eleji ikonok munkáiból inspirálódik, mint Kesha, Skrillex és Lady Gaga. Közelgő friss megjelenései is e hatások izgalmas fúzióját ígérik. Ezek a projektek, valamint a Pixel Hooddal, Asteriával és Prozzal való nagyszabású együttműködések kiemelik az elektronikus zenei életben betöltött  átalakító szerepét, amely nem csak a jövőjét, de a műfaji tájképet is újradefiniálja.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok