Nov.

20.

péntek

Nov.

20.

péntek

ELMARAD! 2 éves az Antares – vendég: Meristem

Kapunyitás: 19:00

Kishall

ELMARAD! 2 éves az Antares – vendég: Meristem

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Sziasztok!

A koronavírus megfékezése érdekében bevezetett korlátozások miatt a 2020.11.20-i Antares koncert az Akvárium Klubban elmarad. A megvásárolt jegyeket az elmaradt koncert napjától számított 30 napon belül visszaváltjuk.

Az Akvárium Klub webshopjában online megváltott jegyek árát automatikusan a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlaszámra visszatérítjük.

Igaz most egy rövid ideig nem látjuk egymást rendezvényeinken, de így tehetünk legtöbbet azért, hogy mérsékeljük a vírus terjedését, hiszen mindannyiunkon múlik, hogy milyen gyorsan lendülünk túl ezen a nehéz időszakon. Kitartást mindenkinek, hamarosan találkozunk!

Köszönjük,
Akvárium Klub szervezők

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi