Febr.

28.

péntek

Febr.

28.

péntek

Szeder – Pirkadat

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Szeder – Pirkadat

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Szeder, a Junior Artisjus díjas énekes-dalszerző 2013 óta meghatározó része és egyedi színfoltja a hazai könnyűzenei életnek. A Reggeli dal és Feri feneke írója sok szívbe belopta magát kortól és nemtől függetlenül. Bájos, szókimondó, humoros, hol könnyed, hol mély szövegeihez egyedi, egyszerre karcos és lágy hang párosul. A sodró zenekari hangzást csodás zenésztársainak köszönhetjük. Új anyagában a sanzonos alapoktól elrugaszkodva egy dinamikus, sokszínű, már-már rockos világba érkezünk.
Negyedik lemezével, a Bátran lépekkel Szeder bátran lépett egy új szintre. A szövegek mélyebbek, személyesebbek lettek, segítenek válaszokat találni az útkereső embernek a mai változó világban. Újdonság még, hogy Szeder a gitár mellett már szintetizátoron is játszik, zenésztársai pedig hol kellő érzékenységgel, hol dögös beatekkel, vagány játékukkal adnak további színeket a zenekari hangzáshoz.

Szeder – ének, gitár szinti
Lee Olivér – gitár, vokál
Szabó Árpád – hegedű
Borbély Mátyás – basszusgitár
Mihalik Ábel – dob, vokál

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok