Nov.

14.

csütörtök

Nov.

14.

csütörtök

Maykel Blanco & Mayito Rivera

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Maykel Blanco & Mayito Rivera

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Maykel Blanco y su Salsa Mayor érkezik az Akvárium Klubba november 14-én! Ez az orchestra mindazoknak szól, akik szeretik a kubai zenét elejétől a végéig, beleértve a reggaeton kedvelőket. A szövegeket nem csak a kubai Havanna területén kántálják, hanem egész Dél-Amerika és a Föld többi részén is.

Mykel Blanco karriere már kiskorában körvonalazódott, amikor részt vett a legendás Venezuelai Oscar D’León koncertjén. Ezután belevetette magát a legmeghatározóbb és legpopulárisabb aktuális kubai zenébe a Revé y Los Van Van Orchestra-nak köszönhetően.

Mykel Blanco az “Anda y Pégate” számmal vált igazán híressé külföldön. Ezt követték az újabb és újabb sikert hozó zenéi. Hogy csak párat említsünk közülük: Soy lo que te hala album, Toda Máquina album: Tremenda Pinta, Bembé, El songo de todos; Mi Mulata en La Habana, Afloja La Guayaba, Siempre que llueve escampa, …

Ha élőben is át szeretnéd élni a legjobb zenéiket, tarts velünk a koncerten!

A koncert után az Akváriumban folytatódik a fiesta egészen hajnali 4:00 óráig, A legjobb DJ-k fogják a jó hangulatot biztosítani.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok