Okt.

22.

kedd

Okt.

22.

kedd

DLRM

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

DLRM

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Az Akváriumban játszik önálló nagykoncertet a fülledt rock&roll-t játszó fiatal csapat, a DLRM! Dalaik már a nemzetközi színpadokon is őrületes reakciókat váltottak ki! Ezt a bulit látni, hallani kell!

A DLRM zenekart 2014-ben alapította Budapesten Szabó Márton (ének, gitár)és Petróczi-Farkas Ádám (gitár), majd csatlakozott hozzájuk két kivételes muzsikus: Lőrinczi Tamás (basszusgitár)ésNagyfi Marcell (dob).Azóta 2 kislemez (Dear Danube, ill. Gypsindie), 1 single (Should)  és 2 nagylemez (Cheeky Pig, Suckerpunch) jelent meg tőlük.

 

Körbeturnézták Európát az első két kislemezzel, aztán az első nagylemezt is nagy sikerrel mutatták be Németországban, Belgiumban, Hollandiában és Franciaországban. Azóta is folyamatosan úton vannak a srácok, 2018 őszén pedig megnyerték a magyarországi NKA Hangfoglaló Program Induló Előadóiversenyét.

 

Aki szereti a Royal Blood, Queens of theStone Age, Nirvana, The Vines, The Blinders, Kadavarzenéjét, íme, itt az újabb kedvenc bandája!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok