Jún.

26.

szerda

Jún.

26.

szerda

Apey akusztikus koncert

Kapunyitás: 20:30

Terasz
Ingyenes!

Apey akusztikus koncert

Kapunyitás: 20:30

Terasz

Áron ‘Apey‘ Andris neve valószínűleg kevesek számára cseng ismeretlenül (Apey & the Pea, ex-Neck Sprain, GMW, Trillion), első önálló albuma, a 2010-ben megjelent Feathers, Black Flowers, amely a gyermekkorát tükrözi.

Az album megjelenése óta a „líraibb én” kicsit háttérbe szorult, legalábbis valamelyest elvonult a nyilvánosság elől. Apey 2016. májusában mutatta be új lemezét, a Foxes-t. Az albumon tizenegy dal kapott helyet, melyeket Andris személyes érzései, problémái ihlettek, és egytől egyig őszinték és igazak. A lemez megjelenése belföldi turnéra indult az Anna and The Barbies-sal majd 2017-ben Apey fellépett a MENT showcase fesztiválon.

2017-ben megjelent harmadik nagylemeze a Stranger, amely a legsikeresebb lemeze lett. 2018-ban a Margaret Islanddal turnézott és nyáron fellépett Magyaroszág legnagyobb fesztiváljain. 2018 szeptemberében meghívást kapott a Lollapalooza fesztiválra Berlinbe. 2019-ben fellépett Groningenben a Eurosonic showcase fesztiválon.

Helyszín

Terasz

A zenei és kulturális programokon kívül az Akvárium legfőbb vonzereje a több száz fő befogadására alkalmas terasz, ami hangulatos találkozási pontként szolgálhat bárki számára, aki megfordul Budapest belvárosban.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Ingyenes!