Okt.

26.

szombat

Okt.

26.

szombat

Halloween in Muggle Town! Back to Youth!

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

A Házirend szerinti esetekben a ruhatár használata kötelező, melynek díja 500 Ft, és a helyszínen fizetendő.

Jegytípusok

Halloween in Muggle Town! Back to Youth!

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

Áh, a zene… – szólt a szemét törölgetve. – Varázslatosabb bármely mágiánál. (Albus Dumbledore)
Figyelem varázslótanoncok! Figyelem muglik! A baglyok remek híreket hoztak! Villodzó fények tükröződnek a vízben, ködfelhők kísértetiesen szállingóznak a Duna partja felett, az órák hátrafelé futnak, a terem közepén gyertyák lebegnek, varázslókat és boszorkányokat észleltek Budapest szívében! Sejteni lehet, hogy Hermionéék és Potterék egy Mugli városban tervezik a hírhedt Halloweeni bulijukat! Pontosabban az Akvárium Nagytermében!

Viszont erről az estéről tudomást szerzett az, Akit nem nevezünk nevén és most új halálfalókat gyűjtött magaköré, vámpírok, zombik és vérfarkasok!
Így aztán, minden bulizni vágyó muglira és a varázslóra szükségünk lesz a tánctéren! Hisz tudjuk, Hermionénak mindig van egy terve! A zene erejével megtörhetjük a sötét varázslatot, és megmenthetjük a mugli világot!

Szerencsére még időben el tudtuk hívni Troyt és Gabriellát. Más univerzumokból olyan régi szövetségesek is jönnek, mint Hannah Montana, Timon, Elsa, Olaf, Shrek, Pumba és sokan mások!
A sötét mágia ellen annyi kell, hogy összegyűlünk Budapesten az Akvárium Klub nagy termében és együtt táncolunk FIATALSÁGUNK legikonikusabb zenéire! Ünnepeld velünk minden idők legvarázslatosabb halloweeni ünnepét és akadályozzuk meg, hogy sötétségbe borítsák világunkat!

EXPECTO PATRONUM! ️
Ebben mind együtt vagyunk!
Ez egy olyan buli lesz ami után másnap csak annyit mondasz: A csíny letudva!
10.26. a varázslatos lények és a varázslótanoncok világa találkoznak a Muglik kedvenc klubjában az Akváriumban!

ZENE: 90-es 2000-es, 10-es évek, fiatalkorunk sorozatai, filmjei és Disney-slágerei!
FOTÓSAROK! Legmenőbb Fotósarok vár benneteket, hogy megörökítsük legmenőbb jelmezeteket! #SelfieBOX
Legmenőbb táncprodukciókkal készülünk Nektek a buli tetőpontján!
KEZDÉS: 9 ¾ ( 23:00)

A jelmez nem kötelező, de a menő álcáknak örülünk, főleg, ha a témához passzolnak: boszorkányok, varázslók, farkasemberek találkoznak zombi mazsorettekkel, vámpírtanárokkal, szörnyiskolásokkal és vérfarkas kosarasokkal… Légy kreatív!
Ha szeretnél részese lenni ennek a világunk sorsáért vívott harcnak, szerezd be jegyedet még ma!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A Házirend szerinti esetekben a ruhatár használata kötelező, melynek díja 500 Ft, és a helyszínen fizetendő.

Jegytípusok