Nov.

14.

szerda

Nov.

14.

szerda

FreshFabrik 25′ Unplugged

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány
Jegytípusok

FreshFabrik 25′ Unplugged

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány

2018. novemberében kezdődik a FreshFabrik időszámítás 25. éve, ami meglepő módon ez esetben is egy egész álló éven át fog tartani. 2018. novmeber 14-én az Akvárium klubban a FRESHFABRIK zenekar jelenlegi és egykori tagjai, kiegészülve néhány vendégelőadóval a közönségkedvenc 2011- s MR2 Petőfi Akusztik koncert „Unplugged” programjával kezdik meg e nem mindennapi jubileumi eseménysorozatot, ezzel is hangolván magukat és rajongóikat a jövő év közepére tervezett „HANGOS” koncertre. A koncerten fellépő előadók sokszínűsége és hangszeres játéka már önmagában valami különleges zenei élménnyel kecsegtet mindazok számára, akik ismerik, az FRESHFABRIK lemezeit, vagy csak épp egy igényes zenei élményre vágynak aznap este.

Hodosi Enikő (Manoya), Szabó András, Kovács Levente, Oláh Szabolcs, Horváth István (Pityesz), Koncz Mátyás, Barabás Béla, Vadász Gyula, Simkó-Várnagy Mihály, és Szvoboda László felelősek a jó hangulatért, és a kitűnő muzsikáért ez alkalommal az Akvárium Klub színpadán. Vadász Gyula csodálatos zongorajátékával, a Neo zenekarból ismert Hódosi Enikő izgalmas és varázslatos énekhangjával, Simkó-Várnagy Mihály progresszív cselló játékával, kiegészülve hasít ezúttal a csapat, az inyenc zenerajongók és Ős-Fabrikosoklegnagyobb örömére, Pityesz és Szabi vezényletével a fronton.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok