Máj.

23.

kedd

Máj.

23.

kedd

Superar támogatói szuperkoncert – NagyHall

Kapunyitás: 17:30

Nagyhall
Jegytípusok

Superar támogatói szuperkoncert – NagyHall

Kapunyitás: 17:30

Nagyhall

♡ Gyertek, bulizzatok a Superarral és a hazai könnyűzene sztárjaival, miközben egy jó ügyet támogattok!
?A Superar Magyarország ingyenes kórus- és zenekari foglalkozásokat kínál olyan gyerekek számára, akik szociális környezetük miatt jellemzően nem jutnak jó minőségű (zene)oktatáshoz, ezzel teremtve lehetőséget tehetségük kibontakoztatására, közösségi élmények, zenei tudás megszerzésére.
Munkánkról a honlapunkon tudhatsz meg többet: superar.hu.

?A Superar növendékei most magyar sztárokkal zenélnek együtt egy különleges produkcióban. Május 23-án 18:00-tól a budapesti Akvárium Klubban az Ivan&The Parazol, a Lóci Játszik, Giorgio a Carson Comából, Pátkai Rozina, VENI és Hegedűs Józsi lép színpadra, egymásnak adva a mikrofont egy nagy közös show keretében. Az előadókhoz egy-egy közös szám erejéig a superaros gyerekek is csatlakoznak, énekkel, gitárral, ukulelével.

? Elővételes jegyeiteket az Akvárium oldalán tudjátok megszerezni:

? A rendhagyó koncert jótékony célokat szolgál. Augusztusban ismét a Sziget nagyszínpadán lépnek fel a Superar növendékei, akik négynapos nyári zenetáborban készülnek fel a nagyszínpados koncertjükre. A nyári tábor az év csúcspontja a Superar életében: négy ország superaros gyerekei találkoznak itt, hogy együtt játsszanak, zenéljenek. Sok gyereknek ez az egyetlen lehetősége arra is, hogy nyári táborban vegyen részt. Az akváriumos koncert bevételei a tábor megvalósulását szolgálják.

☞ Ha nem tudsz eljönni, de szívesen segítenéd a munkánkat, támogasd szervezetünket ezen a linken:

Adományozás

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok