Márc.

23.

szerda

Márc.

23.

szerda

SOLD OUT! A38 Hajó bemutatja: Palaye Royale, vendég: Charming Liars

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

SOLD OUT! A38 Hajó bemutatja: Palaye Royale, vendég: Charming Liars

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Palaye Royale (US)

Először  Magyarországon az egyik legizgalmasabb kortárs pop-rock trió, a Palaye Royale! A Kanadából indult, Las Vegas-i székhelyű fashion-art rock trió váratlan, de annál hatásosabb, akár egy adrenalinlöket, nem véletlenül  ragasztotta rá a brit sajtó a „The Hottest Band of 2018”  címkét. A zenekar első alkalommal hozza Budapestre kimeríthetetlen energiáját, egyedi látásmódját és látványvilágát. És ami még mindezt tetőzi: náluk biztosra vehetjük, hogy ugyanannyira játszanak a szemnek, mint a fülnek. Formabontó megjelenésük és színpadi show-juk legalább annyira fontos eleme a művészetüknek, mint maga a zene.

A  Sumerian Records-hoz szerződött zenekar története Kanadában indult, amikor a Remington Leith (ének), Sebastian Danzig (gitár, orgona) és Emerson Barrett (dob), azaz a Kropp-testvérek eredeti nevüket (Kropp Circle) hátrahagyva 2011-ben Palaye Royale-ra keresztelték magukat a torontói Palais Royale után, ahol nagyszüleik először találkoztak. Zenéjükkel hamar igazán hűséges rajongótábort szereztek, ők a Soldiers of the Royal Council. Az akkor még kiadó nélküli zenekar követőik lelkesedésének köszönhetően nyerte meg az MTV Musical March Madness elnevezésű versenyét 2014-ben, rá egy évre szerződtek az elsősorban deathcore zenekarokról ismert  Sumerianhez. Azóta két stúdióalbum, három single és egy újabb díj (Rock  Sound Awards – Best Breakthrough Artist, 2018) köthető a nevükhöz.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok