Aug.

08.

szombat

Aug.

08.

szombat

SOC Events pres. Re-StarTrance w Richard Durand & ReOrder

Kapunyitás: 23:00

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

SOC Events pres. Re-StarTrance w Richard Durand & ReOrder

Kapunyitás: 23:00

Kishall
Korhatár: 18

SOC Events pres. : RE-STARTRANCE

LINE UP:
RICHARD DURAND ( NL )
REORDER ( SK )
SZEIFERT
TEBRON ( EXC. BIRTHDAY SET )
Kiemelt látvány- és hangrendszer! / Upgraded light- and soundsystem

[ H ] Kedves Trance Lovers! ♥

Örömmel jelentjük be nyári Event-ünket! Augusztus 8-án, Budapesten az Akvárium Klubban egy nagyszabású bulival indítjuk újra a Trance életet.
A műfaj nemzetközi élvonalának neves és abszolút kedvelt Művészeivel kedveskedünk Nektek: RICHARD DURAND és REORDER kápráztatnak el minket, fogadjátok Őket szeretettel! 🙂
Ezen a különleges éjszakán megünnepelhetjük TEBRON születésnapját is, aki egy exkluzív szülinapi szettel érkezik, amely kizárólag meglepetéseket tartalmaz majd. A Re-StarTrance buli lezárását SZEIFERT a tőle megszokott energikus és őrült előadással teszi feledhetetlenné.

Szeretettel várunk! ♥

[ UK ] Dear trance lovers! ♥

With a lot of joy we present you our Summer Event! On August 8th, at Club Akvárium, we will ReStart Trance life in Budapest!

For this night we have invited none other than International famous and prominent DJ’s RICHARD DURAND and REORDER to enchant us! Let’s give them a warm welcome.

On this special night we will also celebrate TEBRON’S Birthday. He is preparing an exclusive Birthday set with lots of surprises. And last but not least, SZEIFERT. He will provide us with a ‘usual’ crazy set that is filled with energy!

This night will be a night not soon to be forgotten!

We are looking forward to meeting you again ♥

Jegyek/Tickets:
Early Bird: 3000HUF
Online: 3500HUF
Helyszíni: 4000HUF
Online VIP: 4500HUF
Helyszín VIP: 6000HUF

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok