Nov.

29.

vasárnap

Nov.

29.

vasárnap

Zoltán Erika – Csak neked

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Zoltán Erika – Csak neked

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Zoltán Erika – Csak neked
Mert csak az számít, hogy jól érezd magad ! Klubkoncert a „diszkókirálynővel” 2020. november 29-én a budapesti Akvárium Klubban.

Zoltán Erika az 1986-ban megrendezésre kerülő Interpop Fesztivál óta sikert sikerre halmozva lépked előre. Az évek alatt számtalan díjjal és elismeréssel büszkélkedhet, így talán nem meglepő, hogy az ország egyik legkedveltebb előadójaként tartják számon. Már szinte nincs olyan hely az országban, ahol nem lépett volna színpadra.

Erika most is az ország legjobb zenészei és nélkülözhetetlen táncosai  társaságában mutatja be közkedvelt slágereit. Hogy még mivel készül az áprilisi koncertre, maradjon meglepetés, mint ahogy a vendégek is !

Gyere el TE is és bulizz egy hatalmasat Zoltán Erikával és zenész barátaival,  hogy jól induljon a tavasz.

 

A VIP jegy tartalmazza:
-jó rálátás a színpadra a VIP karzatról
-külön italpult
-külön mosdó
-gyorsított beléptetés
-kényelmes fotelek/kanapék

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok