Aug.

19.

péntek

Aug.

19.

péntek

Witty Tunes Showcase w/ Christian Burkhardt

Kapunyitás: 21:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Witty Tunes Showcase w/ Christian Burkhardt

Kapunyitás: 21:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

A Witty Tunes egy washingtoni székhelyű lemezkiadó, amely 2007-ben kezdte működését. Elérve a 400 digitális megjelenést és olyan neveket a szakmába emelve, mint Metodi Hristov, Cuartero, ANNA, Wade vagy Pavel Petrov, a kiadó idejét látta elindítani saját bulisorozatát, amely a világ számos országába hozza el a minőségi House zene legjavát.

Az első esemény a németországi Christian Burkhardt vendégszereplésével veszi kezdetét Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyén, az Akvárium Klubban. A frankfurti lemezlovas és producer munkásságát a zenei sokszínűség jellemzi, ledöntve a House és Techno műfaj közötti határokat és kiválóan ötvözve a két zenei irányzatot. Christian az évek során már minden kontinenset végig turnézott és több éves kihagyás után tér újra vissza Magyarországra, az Akvárium falai közé.
Az esemény hazai supportjáról Tolo, a LavaLava sorozat alapítója és No Else, a Witty Tunes kiadó oszlopos tagja gondoskodik majd augusztus 19-én.

Lineup:
Christian Burkhardt // Germany (Cocoon / CBSessions)
https://www.facebook.com/CHRISTIANxBURKHARDT

Christian Burkhardt Mix + Mastering

Tolo (LavaLava / Sunburst)
https://www.facebook.com/lavalavasounds

https://www.instagram.com/matetollner/

No Else (Witty Tunes / Rawthentic)
https://www.instagram.com/noelsemusic/

https://www.facebook.com/WittyTunes

Jegyinfó: HAMAROSAN!

Korhatár: 18+

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi