Máj.

04.

szerda

Máj.

04.

szerda

William Fitzsimmons, vendég: Beharie

Kapunyitás: 19:30

VOLT Lokál
Jegytípusok

William Fitzsimmons, vendég: Beharie

Kapunyitás: 19:30

VOLT Lokál

William Fitzsimmons egy intim hangulatú klubkoncerttel tér hozzánk vissza 2022 májusában! Fitzsimmons befelé figyelő, megkapó folk számaival 2019-ben már elvarázsolta az Akárium Klub közönségét, ezúttal azonban hamarosan megjelenő új lemezével, a ‘Ready the Astronaut’-tal indul újra turnéra. A jegyek limitált számban kaphatók, ne maradjatok le erről a pillanatról.

Christian Beharie szépen egyensúlyoz az identitáskeresés és a függetlenség között. Sebezhető énekhangja az indie-soul világába kalauzol.

Beharie olyan művészektől merített ihletet, mint Frank Ocean, Moses Sumney, Fleet Foxes vagy Bon Iver.

Legutóbbi EP-jét a rajongók és a szakma is hatalmas elismeréssel jellemezte. A Wondarland Magazine például az év EP-jének kiáltotta ki elöljáróban, hangsúlyozva, hogy rendkívül erős a mezőny.

Nincs régóta a zenei pályán, de már most olyan nevek álltak mögötte, mint Bernhoft és Madison McFerrin. Beharie készen áll arra, hogy neve és hangja ne csak Skandináviában legyen ismert.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok