Okt.

13.

péntek

Okt.

13.

péntek

Vass Geri, vendég: Selah Vie

Kapunyitás: 19:00

Lokál
Jegytípusok

Vass Geri, vendég: Selah Vie

Kapunyitás: 19:00

Lokál

Vass Geri 19 éves dalszerző-előadó, aki a zeneszerzéstől és szövegírástól kezdve, az összes hangszer stúdióban való feljátszásán át, a klipek kitalálásáig, rendezéséig és vágásáig mindent maga csinál. Multi-instrumentalista, aki amellett, hogy gyerek kora óta tanul zeneelméletet és dobolni, játszik gitáron és zongorán is. A maastrichti zeneakadémián eljutott a negyedik felvételi körig. Dalait a Zeneakadémián végzett Somody Áron producerrel rögzíti. Saját szavaival: „Vass Geri vagyok, 19 éves dalszerző-előadó. Megírom, felveszem, aztán együtt ordítom veletek. Imádom.” Már az első megjelent dallal és klipjével feltünést keltett, az egy éve kiadott ’Egy Üres Medencében’ hivatalos klipjének és lyric videójának külön-külön is 25 ezer fölött jár a nézettsége. A következő ’Egyszer sem’ dalszövegvideót pedig már több, mint 37 ezerszer nézték meg. Youtube csatornájának háromezernél, míg Instagram profiljának 2600-nál is több követője van, de a legnagyobb elérése a TikTok van, ahol több mint 41.000 ember iratkozott fel a profiljára!

 

A Selah Vie 2022 nyarán vált aktívvá azzal a nemes céllal, hogy többek között funk-rock, soul és alternatív műfajokban zenélhessenek a Nagyérdemű előtt. Zenéjükkel saját életfelfogásukat szeretnék kifejezni, mely a zene szeretete, életrevalóság, illetve szimplán maga a jókedv. A Budapesten alakult Selah Vie tagjai nem mások, mint Dobránszky Rafael, Harmath Benjámin, Horváth Noémi, Kassai Levente, Petrőcz Jonatán Gedeon, Semsei Izsák.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

 

 

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok