Febr.

03. - 04.

Febr.

03. - 04.

DUPLA SOLD OUT! Vad Fruttik

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

DUPLA SOLD OUT! Vad Fruttik

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Fél nap alatt minden jegy elkelt a Vad Fruttik 02.03-i Akváriumos koncertjére, ezért DUPLÁZUNK!

No de kik állnak majd a színpadon Marci és Gergő mellett? Fogadjátok sok szeretettel a Vad Fruttik három új tagját:

– Dexter: basszusgitár // Dexter a keményebb zenék világából érkezik, munkája során viszont szinte minden zenei stílusban dolgozott már, hiszen Magyarország egyik legjobb stúdiójának hangmérnöke.

– iamyank: billentyűk, elektronika // Yank az elmúlt 10 év undergroundjának folyton megújuló alakja, az ambienttől a kamarazenén át a metálig rengeteg műfajban alkotott már, nem mellesleg ő volt az Elválaszt producere is.

– Tokár Gábor: dobok // Gábor az elektronika világából érkezik, 2014 óta alkot Ficture néven, hibrid performanszaiban az élő dobolást vegyíti elektronikus hangszerekkel.

Az Elválaszt c. új nagylemez már megjelent, hallgasd meg ITT.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok