Márc.

09.

szombat

Márc.

09.

szombat

Úrfi VI. Születésnap | Gypo Circus | The Lovers

Kapunyitás: 18:30

Kishall
Jegytípusok

Úrfi VI. Születésnap | Gypo Circus | The Lovers

Kapunyitás: 18:30

Kishall

Idén hat éve, hogy az Úrfi zenekar útjára indította a keserédes, sírós-nevetős zenéjét a nagyvilágba, azzal a céllal, hogy elénekelje azt, amit másképp nem tud feldolgozni. Ennek örömére ismét visszatérnek az Akvárium színpadára, hogy ezt pontosan azzal ünnepeljék meg, amit a legjobban szeretnek csinálni.

Akik idén biztos, hogy velünk tartanak az ünneplésben:
Gypo Circus!
Francba a depresszióval!
A Gypo ádáz virtuozitással, végtelen életörömmel és szilaj lélekkel játszik, zenével gyógyítva a hétköznapi gondokat-bajokat. Mindenünk megvan, ami egy jó bulihoz kell: a vagány gitárok, az ördögi hegedűszólók, az arctépően súlyos basszusszólamok, a vad ritmusok és a minőségi sakálvokál harmonikus egysége bármely közönséget magával ragad.

The Lovers
Megindító hard popper romantika egyenes Pécs alagsoraiból. Ne kérdezd. Lesz minden.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok