Szept.

20.

péntek

Szept.

20.

péntek

UNIQUEversum Nagykoncert

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

UNIQUEversum Nagykoncert

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

UNIQUEversum – Együtt, közös hullámhosszon

A tavalyi nagy sikerű 25. jubileumi nagykoncert után a Unique zenekar idén is az Akvárium klub nagyszínpadán ad koncertet. Az emelkedett hangulat és az ismert slágerek – ”Csillagtenger”, Hiszed vagy sem”, „Mozaik”, „Angyal”, „Mi van nevedben? – mellet, újdonságok is elhangzanak a műsorban.
A koncert után egy exkluzív afterparty vár rátok az Akvárium Klubban lévő Lokál-ban, ahol a zenekar világához közel álló zenék csendülnek fel, ráadásul a partyn lehetőségetek lesz közös fotót készíteni Völgyesi Gabival és Kovacsics Ádámmal, hogy emlékbe vihessetek egy darabot ebből a különleges estéből! Bulizzatok duplán a Unique-kal szeptember 20-án az Akváriumban!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok