Okt.

24.

vasárnap

Okt.

24.

vasárnap

TikTOP Fest&Awards 2021

Kapunyitás: 10:00

Akvárium Klub
Jegytípusok

TikTOP Fest&Awards 2021

Kapunyitás: 10:00

Akvárium Klub

Magyarország legnagyobb Social Média eseménye 2019 után 2021-ben is vár titeket!

Cserélj sminktippeket és szelfizz a kiválasztott influencereddel, nyomj egy meccset közismert gamerekkel vagy táncold kedvelt trendedet a legnagyobb TikTokerekkel. Játssz a több tucat standon, ahol megtalálhatod kedvenc márkáidat, és persze találkozz mintegy 100+ TikTok kedvenceddel, YouTuberekkel, és Twitchesekkel.

Kövesd a gálát az első sorból, ha semmiről nem akarsz lemaradni!

A 2019-es hatalmas érdeklődés után idén Budapesten, már négy platformon, négyszer annyi programmal és még több díjjal vár titeket a TikTOP Fest & Awards 2021.

Még több infó: www.tiktop.hu oldalon!

14 éves kor alatt csak szülői felügyelettel látogatható a rendezvény. Egy fő 18 éves kísérővel maximum 4 fő 14 év alatti személy érkezhet.

Védettségi igazolvány kötelező, ha nincsen, akkor negatív PCR/antigén tesztet is elfogadunk. Akinek nincsen tesztje és igazolványa sem, a helyszínen biztosítunk tesztet.

Amennyiben valaki gála jegyet vesz, azzal 16 óra után látogatható a rendezvény.

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok