Márc.

20.

péntek

Márc.

20.

péntek

The Hungarian Depeche Mode Fan Club

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

The Hungarian Depeche Mode Fan Club

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

VIOLATOR – 30th Anniversary Party

Lassan 3 teljes évtizede, hogy megjelent a Violator album. A korong 1990 márciusában korszak meghatározó nagylemezként zárta a ’80-as éveket, és nyitotta meg -a sokkal eklektikusabb- ’90-es éveket előttünk. Personal Jesus, Enjoy The Silence, Policy Of Truth, World In My Eyes és további korszakos album számok, mint a Halo vagy a Clean.

Három évtizeddel később, gyakorlatilag napra pontosan, 2020. március 20-án, pénteken erre a meghatározó albumra emlékezünk az Akvárium Klub – NagyHall-ban, amely speciális 80s party-nak ad ezúttal otthont. Jegyek kizárólag on-line válthatók, január 20-tól! A VIP jegyből stílusosan 101 darab kerül értékesítésre – érdemes a belépőket mihamarabb beszerezni, a rendezvény várhatóan ismét teltházas lesz!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok