Szept.

24.

szombat

Szept.

24.

szombat

The Hive: Icicle

Kapunyitás: 23:00

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

The Hive: Icicle

Kapunyitás: 23:00

Kishall
Korhatár: 18

LINEUP
ICICLE (Vision/Entropy/Shogun Audio)
MVRK (Vision/Delta9)
DUB PERSONAL (Invisible/Delta9)
PEIN (Overview)
INSIGHT (SDDNB)
SEPHX
HORNS

INFO
Hatodik születésnapunk alkalmából úgy érezzük, hogy végre eljött az idő, hogy elhozzuk nektek az egyik kedvenc előadónkat, a mai hangzás egyik mesterét. Mr. Freeze, más néven The Iceman, vagy ahogyan a legtöbben ismerjük: ICICLE érkezik hozzánk egy nagyon speciális, 90 perces szett erejéig szeptemberben!

A Shogun Audio egyik úttörőjeként, valamint saját kiadója, az Entropy Music mellett, valamennyi vezető kiadónál megfordult az évek során, és a friss megjelenéseiről is hamarosan többet megtudhatunk! Icicle nevéhez fűződik számos örökzöld Hive-himnusz, már egészen a kezdeteink óta. Nem beszélve a korszakalkotó kollaborációiról olyan nevekkel, mint Mefjus, Phace, Alix Perez, Imanu és még sokan mások.

A hazai brigádból is sikerült a legizgalmasabb és legproduktívabb barátainkat felkérni, hogy egy igazán felejthetetlen estét varázsoljunk nektek!

Csatlakozzatok hozzánk szeptemberben a hatodik születésnapi bulinkra, ahol a deep&dark&techy hangzást egy újabb szintre emeljük!

TICKETS
Elővételes jegyek: https://tixa.hu/20220924_HIVE_ICICLE
super early bee: 3500 Ft
early bee: 4000 Ft
regular bee: 4500 Ft
a helyszínen: 5000 Ft

18 +

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok