Dec.

20.

csütörtök

Dec.

20.

csütörtök

The Bluebay Foxes x Marble Mist // Dupla Lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

The Bluebay Foxes x Marble Mist // Dupla Lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Kishall

The Bluebay Foxes

 

A 2016-ban alakult The Bluebay Foxes zenei világa a brit gitárzenéből és amerika déli államaiból származó rockzenéből merít: dinamikus, lüktető dobtémák, karakteres gitárhangzás, húzós, energikus basszusok és a dallamos refrének jellemzik. 2018-ra a The Bluebay Foxes játszott már Budapest összes kultikus helyén, számos vidéki klubban lépett fel, idén tavasszal az Ivan and the Parazol előzenekaraként vettek részt egy 5 állomásos erdélyi turnén és őket választotta előzenekarnak a holland Kensington a magyarországi koncertjén. Idén ott voltak olyan nyári fesztiválokon, mint a Volt Fesztivál, Sziget Fesztivál, Campus Fesztivál vagy a SZIN nagyszínpada. Számos single és klip után a zenekar első nagylemezét mutatja be December 20-án az Akvárium Kishalljában eddig még nem hallott új dalokkal és vendégekkel.

 

Marble Mist

 

A Marble Mist 2017 tavaszán alakult, első, öt dalból álló kislemezüket ugyanezen év őszén adták ki. Zenéjük alapja a hagyományos beatzene amit modern köntösben blues, afro-beat és surf-rock elemekkel gazdagítanak, így dalaikra a változatos ritmusokra épülő, dallamos gitárjáték jellemző. Ezen a koncerten fog először elhangzani teljes egészében első nagylemezük, ami a ‘Love Paradise’ címet viseli. „Az albumon keresztül próbáltuk megragadni a szerelemmel járó ezernyi érzést, ami a kezdetekben paradicsomi eufóriát okoz, aztán lassan elmúló és halványodó emlékké fakul. Részben concept album, mivel a lemez kereteit a különböző szerelmi fázisok adják, részben pedig az elmúlt egy év zenei termésének összegzése, aminek remek manifesztációja ez a lemez.”

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok