Aug.

06.

kedd

Aug.

06.

kedd

THE AMITY AFFLICTION w/ Emmure, Blacktoothed

Kapunyitás: 19:00

Jegytípusok

THE AMITY AFFLICTION w/ Emmure, Blacktoothed

Kapunyitás: 19:00

A CONCERTO Music bemutatja:
THE AMITY AFFLICTION
PERFORMING LET THE OCEAN TAKE ME IN FULL
support: EMMURE, Blacktoothed

2024. augusztus 6. 19h, Akvárium

Jegylink: https://tixa.hu/THE-AMITY-AFFLICTION-Akvarium-2024

The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban. Július elején új basszusgitárossal, és minden korábbinál súlyosabb, kísérletező dalokkal tér vissza az Analog Music Hallba az Infected Rain, augusztusban pedig önálló turnén érkezik az Akvárium Klubba az ausztrál post-hardcore négyes, az Amity Affliction, az Emmure és a Blacktoothed társaságában.
A moldáv gyökerű, de nemzetközi tagsággal működő Infected Rain Time című hatodik nagylemezét mutatja majd be, az Architects előtt évekkel ezelőtt már bemutatkozott ausztrálok pedig nyolcadik, Not Without My Ghosts című LP-jükkel érkeznek. Az It’s Hell Down klipje itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=7J9_A5r6kJk

Azoknak, akik már most tudják, hogy nem hagynák ki ezt a két bulit, kedvezményes akciót kínál a Concerto Music: minden Amity Affliction koncertjegyet vásárló kap egy kuponkódot, amivel gyakorlatilag féláron, 3900 forintért vásárolhatja meg az Infected Rain koncertre szóló belépőjét. A két koncert jegyértékesítése ugyanakkor, április 22-én indul, elsőként a Concerto Music early bird hírlevelesei számára.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok