Okt.

24.

csütörtök

Okt.

24.

csütörtök

Talk2night – debütáló koncert, vendég: Dana & The Dreamcatchers

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Talk2night – debütáló koncert, vendég: Dana & The Dreamcatchers

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A hangszeres modern pop zenét játszó Talk2night zenekar 2019-ben alakult. A felállás; ének, gitár, basszusgitár, szaxofon, dob, billentyű. Énekesük, Vavra Bence a ByTheWay és a Fool Moon formációk tagja volt és kétszer indult A Dal című műsorban.  A szoros barátság és a minőségi közös alkotás szeretetének gyümölcse, hogy Bencével kiegészülve létrejött a Talk2night és nagy erőkkel dolgoznak az első nagylemezünk anyagán.

A srácok az új formációval először lépnek a nagyérdemű elé, a koncertre rengeteg saját dallal készülnek, úgyhogy ne hagyd ki a debüt koncertet!

Addig is hallgasd meg legújabb számukat, a MIVAN?!-t:

Az estét a Dana & The Dreamcatchers nyitja. Zenéjükben jellemzően a lágy akusztikus megszólalás ötvöződik az electro elemekkel fűszerezett dallamos poppal, olykor megerősödve elektromos gitárzenével. lépcsőfokain. A formáció több szerzeményének produceri munkája köthető olyan neves szakma beliekhez mint pl: Lázár Domokos (Esti Kornél) és Takács Zoltán Jappán (Heaven Street Seven). A zenekar országszerte megtalálható fesztiválokon és klubokban egyaránt. Nagy erőkkel készülnek az Akvárium Klubos debütálásra is, amely a Talk2night zenekar vendégeként valósul majd meg.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok