Nov.

25.

péntek

Nov.

25.

péntek

Stranger Synths: Vice City 20th Birthday Party by Quixotic with Neonhullám DJs

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Stranger Synths: Vice City 20th Birthday Party by Quixotic with Neonhullám DJs

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18

20 éves lett mindenidők egyik legjobb játéka a Grand Theft Auto: Vice City, ünnepeljük együtt egy spéci Stranger Synths bulin!

Az ország legmenőbb 80s/retrowave bulija Quixotic-kal! Egy estére Hawkins helyett most Vice Citybe csöppenhetünk, Malibu Clubbá alakul az Akvárium Klub, ahol a 80as évek hangulatával átitatott mai és korabeli slágerekre bulizhatsz. A hangulatért, Quixotic az új retrowave hullám legismertebb hazai úttörője felel. Szettjei garantált audiovizuális időutazásra visznek a szinti hullámain. 5 éve az első teltházas bulinkat a játék 15. szülinapja alkambából hoztuk össze, ezért a vendég szetteket most Megahit mellett a Neonhullám DJ-i Envo és Gridscape biztosítják.

Helyszínre természetesn hozunk konzolokat amin Vice Cityvel tudtok majd játszani. Itt mindenki GTA akcióhősnek érezheti magát. Deákon Banshee-k és Infernus-ok menekülnek a 4 csillag elől. A tánc parketten Vance Lance és Mercedes Cortez rázza, Tommy Vercetti és Ken Rosenberg Candy Suxxxal iszogat a sarokban. Szóval kapjátok magatokra a flamingós pálmafás ingeket, November 25-én irány a Akva!

DJ
Quixotic
Megahit
Envo
Gridscape

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok