Febr.

20.

kedd

Febr.

20.

kedd

STRAND Akadémia

Kapunyitás: 17:30

Lokál
Korhatár: 13
Jegytípusok

STRAND Akadémia

Kapunyitás: 17:30

Lokál
Korhatár: 13

Tinder tisztesség?

Te is tehetsz azért, hogy jobb hely legyen az internet! – Az online társkeresés íratlan szabályairól dr. Hevesi Krisztinával

A STRAND Akadémia február 20-án arra keresi a választ, hogy hogyan vigyázzunk magunkra az online társkeresők világában. Tinder, Bumble, Feeld, Hinge… Egyre több a randi app, és mégis a szingli felnőttek aránya évről évre növekszik.

A STRAND Akadémia soron következő eseményén Dr. Hevesi Krisztina, szexuál- és egészségfejlesztő szakpszichológus elárulja, hogyan vágjunk bele az online társkeresésbe.

Kérdezz bátran! Az előadás során lehetőséged lesz – akár anonim módon – megkérdezni mindent, amit eddig nem mertél!

Mik az online ismerkedés íratlan szabályai? Hogyan vigyázzunk egymásra, még akkor is, ha tényleg csak egyetlen alkalomról van szó? Éjjel-nappal megy a csetelés, de amikor eljön az a bizonyos első találkozó, mégis túl sok a kínos csend? Létezik egyáltalán kémia az online térben? Ha már az első pillanatban odalettél, akkor hogyan térj vissza a valóságba? Nagyon naiv gondolat az online térben keresni az igaz szerelmet? Írjak vagy ne írjak? Van még olyan, hogy három napos szabály? Ha ő írt utoljára, akkor most ki következik? Megcsalás-e, ha az ember párkapcsolatban van, és csak nézelődik a Tinderen? Szembejött veled a barátnőd fiúja, és nem tudod, hogy mit tegyél? Olyan jól indult, de mégis eltűnt? Mit jelent az udvarlás 2024-ben? Mi áll a ghosting hátterében? ONS, INFJ, FWB, kink, sex positivity, , , de mit érdemes valójában kiírni egy profilban? Tényleg ennyire számít a magasság? Honnan lehet tudni, ha valaki kamu profillal van fent? Mi az, amire tényleg mondj nemet!

A STRAND KLUB tagjai kedvezménnyel vehetnek részt ezeken az összejöveteleken, de azok sem maradnak le, akik személyesen nem tudnak eljönni, hiszen a STRAND Akadémia programjait felvesszük és podcasként mindenki számára elérhetővé tesszük!

Az eseményen való részvétel 13 éven aluliak számára nem ajánlott.

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok