Okt.

23.

vasárnap

Okt.

23.

vasárnap

„Songs of Freedom” – LADÁNYBENE 27, Sin Seekas – Szabadság koncert

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

„Songs of Freedom” – LADÁNYBENE 27, Sin Seekas – Szabadság koncert

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Október 23-án, nemzeti ünnepünk alkalmával tart koncertet hazánk elsőszámú reggae formációja, az idén 37-ik életévét taposó Ladánybene 27 zenekar.

Miksáék erre a különleges estére speciális műsorral készülnek. Korábbi albumaik dalaiból válogatnak, felelevenítik a 15 éve megjelent Babylon Cirkusz anyag fontosabb dalait, illetve pályájuk aktuális üzenettel bíró szerzeményeit.

Vendég zenekar ezen az estén is a Zentáról érkező, Sóti Juli által vezetett Sin Seekas lesz.

A Ladánybene 27 tagjai a Fedél Nélkül Alapítvánnyal összefogva gyűjtést szervez a koncert napjára, a hajléktalanok megsegítésére. A közelgő fagyos tél elviseléséhez hálózsákokat, meleg férfi cipőket, valamint kicsi és nagy hátizsákokat várunk! A gyűjtés részleteiről a koncert FaceBook eseményében még bővebb tájékoztatást adunk.

LADÁNYBENE 27

Sin Seekas

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok