Dec.

29.

péntek

Dec.

29.

péntek

SOLD OUT! – Balderunnaz pres. Chase & Status, Mozey

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

SOLD OUT! – Balderunnaz pres. Chase & Status, Mozey

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

A Chase & Status karrierje kezdete óta a drum & bass számos irányzatában mutatta meg, hogyan kell instant klasszikus zenéket írni, legyen az a keményebb vonal, liquid funk, jungle vagy éppen bombasztikus stadionhangzás. Elég csak az aktuális brit toplistákra pillantani, ahol épp 3 különböző zenével vannak jelen, de gyanítható, hogy a buli napjáig még felkerül pár a közelgő albumról.
Lehet szeretni vagy épp nem, de tény, hogy a Bou-val közös, igazi MC parádét felvonultató (IRAH, Flowdan, Trigga és Takura) Baddadan az év legnagyobb zenéje dnb fronton. Hamisítatlan banger, amire egy emberként ugrál mindenki a teremben együtt kiabálva az MC-kkel.
A bulira érkezik még Mozey, akivel közös zenét is jegyez a Chase & Status közelgő albumán, és aki legalább annyira tehetséges, mint amennyire vicces figurája a dnb világnak. Nem kétséges, fantasztikus estének nézünk elébe.

Jegyek

https://bladerunnaz.com/tickets
Az összes VIP jegy elfogyott!
Line up
Chase & Status (UK)
Mozey (UK)
IAN Autorun
Statik

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok