Okt.

24.

szombat

Okt.

24.

szombat

skeemers

Kapunyitás: 20:30

VOLT Lokál
Jegytípusok

skeemers

Kapunyitás: 20:30

VOLT Lokál

Az energikus, a tagok saját meghatározása szerint beachpopot játszó skeemers 2015-ben alakult, So Nice című EP-jüket 2016-ban adták ki. Surfrockos, punkos jegyeket is magán hordozó zenéjükre olyan zenekarok voltak hatással, mint a Fidlar, a together PANGEA vagy a Ramones. Fairlady című daluk hallatán sok zeneipari szakember kapta fel a fejét, így kerültek a Stenk 2016-os Dalversenyébe és a KERET-en is találkozhattunk már velük, de zenéjük reklámokban is hallható. A zenekar jelenleg is lázasan stúdiózik, első albumuk megjelenésére készülnek.

A skeemers a tavalyi Magyar Klipszemlén elnyerte a CAFe Budapest különdíját: egy koncertlehetőséget a feltörekvő, tehetséges zenekarnak. Erre kerül most sor a fesztivál keretében az Akvárium Klubban.

A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok