Okt.

21.

péntek

Okt.

21.

péntek

SKÁLD

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

SKÁLD

Kapunyitás: 20:00

Kishall

A világméretű járványhelyzet után a SKÁLD 2022-ben ismét színpadra lép első európai és orosz turnéja keretében. A megalakulásukat követő három év alatt a SKÁLD nem várt utat járt be a nemzetközi zenei színterén és lehelt új életet a viking szellembe.

2018-ban alapították, amikor a producer-zeneszerző Christophe Voisin-Boisvinet összehozott néhány tehetséget – köztük az énekesnőt, Justine Galmiche-t –, hogy megalakítsanak egy magával ragadó zenei projektet; a SKÁLD az ősi skaldok szellemét idézi meg, akik az északi népek és isteneik körüli a legendákat énekelték meg.

Zenéjüket az ónorvég éneklés valamint skandináv és ősi hangszerek használata jellemzi, beleértve a sámándobokat, a talharpát, a jouhikko-t és még sok mást.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok