Dec.

08.

péntek

Dec.

08.

péntek

Sisi – An Album Release (Ghetto) Party

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Sisi – An Album Release (Ghetto) Party

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Egy évvel legelső koncertje után Sisi beköltözik az Nagyhallba egy óriási album release ghetto hip-hop partyval! Szóval Yalla-Yalla gyerekek, küldjük szét az Akváriumot!!!

“Egy lakótelepen nőttem fel, kicsinek sokat játszottam a másoknak gettóként megítélt helyeken.
Koszos, romos, összefirkált épületek, omladozó vakolat, mélyszegénység.”

Az életkörülmény, ami akkor elégtelennek és zavarónak tűnt, mégis egy szívünkben különleges életérzéssé formálódott.

Hiába a bomladozó falak, a lázadás, a turbulencia, a hip-hopon keresztül mégis közösségi életet, összetartozást, és egy sokak számára ismerős, családias hangulatot is teremt nekünk ez a közeg.

Szóval kedves fam, már csak párat kell aludni, és kezdetét veszi az első Sisi-féle gettóhepaj!
Ezúttal ugyanis azzal készültem, hogy ahelyett, hogy az első nagy bulim alkalmával fancyre díszítenénk az Akvát, a sokaknak ismerős hip-hop életérzést fogjuk előtérbe helyezni. Break, graffiti, boom box-ok, street art shit, egybegyűlnek a helyiek és mehet is a rumli!
Yalla broszkik és sziszterek!
Welcome to the 👑SISTERHOOD👑

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok